duminică, 28 noiembrie 2010

Milogul? nuuu, muncesc pentru bani!

  • Am asteptat sa vad cati o sa-mi ia apararea. Multi! Va multumesc!


  • Adevarul este ca fac si as face orice pentru publicitate, inclusiv un blog in care sa ma injur si in care sa-mi demasc marsaviile si minciunile.


  • Mecanismul e urmatorul si prietenii mei stiu asta: NU MA DAU INAPOI DE LA NIMIC! Daca sunt platit, improsc cu noroi si/sau cacat pe oricine ( iar in timpul liber o fac si pe gratis - ca sa-mi mentin tonusul )


  • Asa ca, platiti si sunteti serviti regeste!  Aici este proiectul:

















  • If you find my work useful and you want to encourage me to continue, you can do it by donating



  • Nu va facet probleme, blogurle sunt citite (off, am probleme cu tasta "i").



    Uitasem:  SUBIECTELE DE RECLAMA SAU ANTIRECLAMA le dat la telefoanele:

    0747128938   sau   0721332614 (sunati la orice ora)

    8 comentarii:

    1. Felicitari!
      Probabil puteai sa adaugi - "primesc donatii si in conturile lui Zolty sau Groparu', ca tot la mine ajung o parte din bani"... Sau, nu?
      Esti chiar asa de corect, precum vrei sa pari, Zamfire?

      RăspundețiȘtergere
    2. Bravo, bine ca ti-ai dat si numerele de telefon. O sa sune lumea sa te felicite, toti care sunt alaturi de tine, la orice ora.
      De acum, daca se vor strange donatii cate trebuie, nu va mai fi nevoie sa apelezi cica la scriituri la comanda, sau sa organizezi campanii cu donatii in contul tau sau a interpusilor tai, sau si mai rau - sa organizezi strangeri de fonduri in continuare, pentru sprijinirea blogurilor tale extra-faine ...
      Astfel, vom avea ocazia sa avem un Zamfir fain, si nu doar bloguri zamfiriene "faine", si tot noroiul asta va fi istorie. Permite-mi totusi, sa ma indoiesc ca ai calitatile necesare pentru a ajunge la o asemenea performanta.
      Iar pentru ca tot l-ai amestecat pe Dumnezeu, in ultimele postari dedicate "nemernicilor" care nu te lasa sa dormi noaptea, sa stii ca Dumnezeu nu bate cu bota si nici nu asculta de gura strambilor. El stie de ce si ce se intampla, mai bine ca noi toti.

      RăspundețiȘtergere
    3. Ti-au luat multi apararea, Zamfire. Iar cei mai multi care ti-au luat apararea, au asa un iz de murdarie in ceea ce zic. Si nu le face cinste.
      Si eu, incerc sa te apar, poate asa a vrut Dumnezeu, ca in marea asta de oameni "rau-voitori" sa existe cineva care iti vrea binele ;))
      Dar oare va lupta pentru o cauza nobila?
      Vei fi in stare sa iti ceri scuze din suflet tuturor celor care le-ai gresit grav, tuturor celor asupra carora ai facut "informari", tuturor celora care le-ai imprumutat meritele si cu care acum te lauzi?
      Ori, vei fi in continuare, acelasi condei pervertit, acelasi mecanism, intruchiparea josniciei umane, si te vei lamenta ca esti atacat pe nedrept, ca esti curat ca un copilas nou-nascut?

      RăspundețiȘtergere
    4. In loc sa arunci cu noroi in binefacatorul tau, Zamfire, mai bine ai sta si medita ce inseamna lumea asta.
      Cum o sa o parasesti, batran si bolnav, fara sa te caute nimeni?
      Cum o sa iti fie impacata constiinta colorata de energiile oamenilor pe care i-ai chinuit, legatura karmica care te leaga de ei?
      Ce vei face maine?
      Ma vei da in judecata, pe mine, comentator simplu?
      Il vei da in judecata pe alter-ego-ul tau, care intr-un moment de luciditate, a avut remuscari si a scapat cate o spovedanie?
      Cu ce te deranjeaza ceea ce se scrie? Nu e adevarat? Ahh, cunoastem, doar ceea ce incerci sa bagi tu pe gat altora e adevarat, tu esti duhul adevarului, gura ta e aurita, nu ai pacate si esti cel mai bun.
      Cat despre barba, ar trebui sa o porti cu demnitate! Preotii au barba, si pentru aceasta o poarta cu demnitate. Nu se coboara ca si tine in mocirla.
      Te poti uita in ochii oamenilor pe care i-ai injurat de atatea ori pe nedrept?
      Pacat ca nu dormi noaptea si te chinuie inspiratia. Felicitari pentru ultima postare "cica de pe blogul cu imagini faine". Al naibii daca e cu imagini faine - e cu cuvinte de doi bani, in care faci acelasi lucru altor si altor oameni. Lasa-ma sa ghicesc - poate unor oameni care iarasi nu ti-au facut nimic.

      RăspundețiȘtergere
    5. Apropo despre principiile tale - mult trambitate, pe cele x la puterea kappa bloguri pe care le detii...
      Tu le respecti?
      Sau le-ai pus asa, sa ne aburesti?

      RăspundețiȘtergere
    6. donatii sa scrii pe blog?????????? nu te supara, dar pt ce? nu trebuie sa intretii un site super sofisticat. iar curent mult nu consuma calculatorul pana scrii o postare pe blog( si daca nu ai scrie pe blog, tot ai mesterii ceva pe calculator si tot s-ar consuma curentul) chiar nu vad de ce s-ar da bani unui blogger( exceptie fac cei care strang pt cazuri speciale, gen cancer si alte treburi serioase).
      si eu as putea cere bani, ca doar ca sa postez fotografii pe blog trebuie sa umblu si pt asta am nevoie de o oarecare suma de bani. cine-mi da?
      zamfir, nu te supara, dar nu mi se pare tocmai cinstit si util sa ceri bani pt blogurile astea.

      RăspundețiȘtergere
    7. Laura, ce te intereseaza ce face Zamfir cu banii?
      Poate omul chiar are nevoie de bani.
      Nu a zis ca ar face orice pentru ei?
      Ca apoi, daca donezi un leu pentru ateneu, iar ateneul te barfeste si iti mai si dedica postari cumva, chiar daca nu da nume, se cheama ca iti face reclama! Nu, nu iti face nici un rau. Iti face reclama...
      Si, daca nu-ti convine, intinde si tu mana... pe blog. Vezi, ca se poate? E simplu. Urmeaza modelul. Iti dai numarul de cont, si ajutati un blogger... ajutati un blogger... ajutati va rog un blogger :))

      RăspundețiȘtergere
    8. Nu il mai compatimiti atata pe barbosul de Turda.
      E un LOOSER, si asa o sa ii ramana numele! :))

      RăspundețiȘtergere