Despre blog

                Dupa cum v-ati dat seama acest blog nu este al unei persoane cu nume de Zamfir sau de Pop  ci este despre o anume persoana care nu poate fi definita in termeni normali si firesti, o aberatie a naturii care sfideaza insasi existenta umana.
               
                 Blogul nu se adreseaza doar cunoscutilor si/sau cunoscatorilor, satui  de aberatiile, minciunile, hotiile, jignirile si gunoaiele cu care acesta polueaza blogosfera si viata noastra. Atentie si celor care au ghinionul sa aiba de a face cu el. Atentie si sponsorilor de buna credinta, comportamentul lui nu va face nici cinste si nici reclama cuvenita, riscati sa fiti bagati in aceeasi oala!

                Cine are de semnalat vreuna din faptele enumerate in paragraful de mai sus, poate trimite material pentru postare, blogul urmand a fi colectiv si anonim, la adresa: zanfirpop@gmail.com . Materialele vor putea contine link-uri justificative daca e nevoie, chiar daca in felul asta ii facem rating la nebun. Pentru afirmatiile sau faptele ce frizeaza bunul simt, nu e nevoie de justificari (pe langa paginile de blog care il autoincrimineaza, oricand se gasesc ca martori 5-10 cunoscuti care sa-i confirme limbajul si comportamentul).
               
                Se va incerca (pe cat posibil) evitarea injuraturilor, a limbajului obscen, a amenintarilor de orice fel, exceptie facand commenturile publicate de "oamenii" murdari, care nu se respecta pe sine si nici pe ceilalti din jurul lor.

                Cat despre partea penala, sa indrazneasca! Numai asa va putea fi facut sa plateasca pentru toate mizeriile scornite de el!

          Aceasta descriere suporta modificari, conform sugestiilor pe care le astept.     

4 comentarii:

 1. good point!
  sper sa se trezeasca cei care dorm si inca traiesc cu impresia ca ZP (ala real) e cel mai bun, za best of za best. nu e. si cei care nu au trait pe pielea lor o balacareala in spatiul public... nici nu ii doresc. e mai greu sa speli rusinea cauzata de un om bolnav.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ori cine ai fi, te rog sa inchizi acest blog.

  Pentru ca din cauza acestui blog sunt si eu acuzat ca am contribuit si contribui la crearea lui.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cristian: chiar iti pasa de parerea lui? te simti vinovat cu ceva? daca raspunsul este nu, atunci nu vad de ce iti faci griji.
  omul e bolnav... nu ti-ai dat inca seama?

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu ma simt vinovat de nimic.
  Dar pur si simplu m-am saturat sa fiu acuzat pe nedrept.

  Si pana la urma va ce vrei, a inceput sa nu imi mai pese chiar de nimic si de nimeni.

  RăspundețiȘtergere