luni, 13 decembrie 2010

Eroare jenantă sau dezvăluire sado-masochistă?!

In sectiunea Despre blog

cristian spunea...

Ori cine ai fi, te rog sa inchizi acest blog.
Pentru ca din cauza acestui blog sunt si eu acuzat ca am contribuit si contribui la crearea lui.


Pai sigur ca contribui, toti contribuim (altfel nu aparea nici postarea asta). ! Cu parere de rau constat ca nu te-ai lecuit si-l mai aperi pe misel si dupa ce ti-a dedicat (ca sa nu zic te-a spurcat)1 la 2 postari!


No, Cristi, ai capatat ce ti-ai dorit? As zice ca ai capatat si ce ai meritat!

  Dar sa vedem:

   No bine, "bloggerul Cristian", membru' "in deriva pe Aries in jos" (in lumea lu Rastaman - plutele merg in deriva si pe Aries in sus), pe tine asta te invatza in armata?, sa fi tradator? Si pentru ca sunteti "prieteni", nu te-a dat afara cum face cu Prietenul Ulise, dar te-a dat in gat, la toata blogosfera! Asta, bineinteles ca dupa ce se sterge cu tine la fund!
         Adica, sa citim si sa analizam din poza facuta dupa blog: Nesimtitu'  nu mai vrea sa vorbeasca despre grupul de plutisti (cu semnul exclamarii, sa se stie de tradare), se da de ceasul mortii sa relege legatura dintre noi. Primesc fel si fel de comentarii, mesaje, atentionari, informari,.... desi il rugasem sa-si vada de treburile lui.
         Deci asa faci domnu' Cristi.... ii dadeai in gat plutistii? Iar acum nu mai vrei! Vezi ca se supara pretenu'. Vad apoi ca faci si "informari". Dar pun pariu ca, fiind prea tanar, n-aveai de unde sa stii cum se fac si mai ales unde se faceau - te-o fi invatat amicu' Zamfir, ca el toata viata a facut "informari"  la Securitate - bun profesor si profesionist ti-ai gasit.
      In plus, dumnu' Cristi mai si insisti sa nu-ti vezi de treaba ta, mai ales ca "baiat cumsecade" cum se Zamfir, te roaga sa nu-i zici, dar tu, nu si nu.

Concluzie: ceva scartaie - in cele 2 randuri (din celebrul blog), acuma-i bai ca nu mai vrei - acuma-i bai ca prea vrei. Unde minte tovarasul Zamfir?

Morala: 1. nu te da Cristi cu porcii ca vei fi taiat de craciun in locul lor !!!
              2. pot pune baza prietenii pe Zamfir? Pot, dar mai bine sa puna acid!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu