marți, 14 decembrie 2010

Desteapta-te Romane


Oricum ar fi, nu inteleg atitudinea “Plutistilor”. Nu stiu care a fost motivul rupturii intre ei si Neandertalul de Turda, dar pot sa-l banuiesc, sunt sigur ca nu a fost degeaba si ma bucur ca l-au dat afara. Dar trageti si apa copii, sa plece rahatul  acolo unde ii este locul. De ce trebuie sa va termin eu treaba? Caut pe net si gasesc dovezi ca inca mai sunt cate unii din voi care numa ca nu dau cu limba pe turturii de la curu lu’ Rastaman. Da-i frumos?

Dupa “bloggerul Cristian” , il vad si pe Mihai. Off off…si tu Brutus? Dar de ce ma mir? Parca si pe tine te-am vazut in uniforma. Bag de seama ca ai ceva pe umeri dar nimic in cap!


Mihai:
Bine ai revenit! Frumos gandit si scris....dar mai ales CORECT! Poate ai vazut si tu, a aparut un blog ce parea scris de Zamfir si... dupa cum e vorba din batrani: hotul cu un pacat, pagubasul cu zece, pana va afla cine-l pastoreste, e firesc sa banuiasca pe toata lumea. E dreptul lui,dar nu e frumos sa dea fara motiv in noi, sa ne acuze ca am fi in spatele acestui blog. Am luat act in mod personal si apoi in colectiv despre astea, doar ca noi "plutistii" in spiritul ce ne anima si ne-a adus impreuna, vom incerca sa promovam doar lucrurile bune si frumoase si nu dorim sa raspundem nici macar pt a ne "scoate".
 Vai vai: hotul cu un pacat, pagubasul cu zece, dragu de el, cat ii mai ia apararea. De fapt, ce sa zic, tot comentul e de rahat.

Si asta nu e nimic. Mai gasim si cireasa de pe tort:


Daca vrei, uite, public, aici te rog sa ma scuzi daca te-am jignit cu ceva!

Vaai ce limba catifelata ai, domnu’ blogger Mihai..... (cu multe puncte, cum scrii tu) Am crezut ca tu salvezi  vieti nu onoarea – at ta si a lu tovarasu’ Zamfir (vezi ce inseamna 2 neuroni in plus, youtube-ul si orasul asta mic?)

Mi-e scarba si vreau sa ma opresc, altfel vomit.

Rusinicaaaa!!!!

P.S. 1. Nu am nimic cu armata, dar am cu oamenii din armata!
       2.  Nu o sa ma opresc! Dupa cum insusi ilustrul spunea :

     A tacea, te faci vinovat de... incurajare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu