luni, 1 noiembrie 2010

Adevarul si adevaratul

         Este 1 noiembrie, ziua mortilor. Mi-am facut un proces de constiinta si am realizat cat rau am facut in lumea asta. M-am cacat pe oameni adevarati si pe munca lor, am furat, am mintit si am denigrat pe oricine-mi statea in cale, etc. Momentul adevarului: 90% din oamenii pe care i-am cunoscut nu-mi mai sunt prieteni, sunt batran, singur, am ca nevasta - un caine, pup in fund pe oricine-mi da un leu sau un colt de paine. Dar astea le voi dezvolta pe parcurs, tocmai aici. E momentul !
         Am creat acest blog, separat de celelalte, pentru a putea fi sincer, cu adevarat EU, si pentru a vedea cum sunt vazut cu adevarat de restul lumii !! Aici voi incerca sa spun tot ce am facut, tot ce simt si cred, necenzurat si sper ca vor face si altii acelasi lucru. Promit ca nu voi modera (elimina) comentariile care nu-mi convin - asa cum fac cu celelalte bloguri de fatada.

14 comentarii:

  1. Felicitari pentru blogul reusit, si pentru sinceritate.
    Cum putem lua legatura cu dumneavoastra?

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pt introspectie. majoritatea revelatiilor sunt foarte intemeiate. mult noroc in a te regasi! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana acum am crezut ca Zamfir ne considera pe toti niste gunoaie, iar el se crede gunoierul sef! Nu prea exista cenzura la limbajul suburban decat pentru persoane fata de care nutrea un interes ascuns prea mare pentru a fi stricat de un diferend de opinie.
    Felicitari pentru spovedanie. Chiar nu am crezut ca vreodata in viata o sa vede si asa ceva :)
    Ii doresc pe aceasta cale omului Zamfir Pop sa aiba puterea sa iasa la iveala, si tot trecutul controversat sa ramana doar o amintire. Depinde numai de tine, Zamfire, daca vrei sa te spovedesti, daca nu, o vor face altii pentru tine, in gand, in soapta, sau mai rau - de fata cu toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nemernicule, ai trei zile ca să închizi acest "blog" în care nu-ţi arăţi decât josnicia. Te asigur că, altfel, vei avea plăcerea să regreţi!

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am tot intrebat de ce unii oameni isi canalizeaza energia, interesul, actiunile spre a face rau, spre lucruri negative.
    Raspunsul l-am gasit intre timp, si e cat se poate de simplu, lumea e plina de NEMERNICI. Unul dintre ei e chiar cel care a realizat acest BLOG.
    De ce ? pentru ca nu e in stare sa faca ceva de calitate, si ii este mai la indemana sa faca ceva DE RAHAT, ceva cu care crede ca face ceva demn de admirat, denigrand si improscand cu nori pe alii.
    Mai bine priveste-te si analizeaza-te pe tine NEMERNICULE.

    TU ESTI UN GUNOI, daca ai ales aceasta cale de afirmare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa de curiozitate...cine crezi ca te va credea cu blogul asta???

    RăspundețiȘtergere
  7. sunteti tristi, patetici:)

    greenland8002 mess.

    RăspundețiȘtergere
  8. Te joci cu focu', jmekere! Ai grijă că te vei arde. Îţi promit că voi face tot posibilul ca să fie vai de curu' tău de nesimţit!

    RăspundețiȘtergere
  9. mori da-te drecu de frustrat. sterge blogu asta infect.

    RăspundețiȘtergere
  10. ori cine ai fii nu e frumos sa faci asta, D-zeu e sus si vede. eu sint sigur k asta nu e blog-ul lui Zamfir. ghindestete bine la ce faci

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru Anonimul care a comentat la 27 noiembrie 2010, 02:07 - toti suntem NEMERNICI, eu cel care iti raspund tie (cica as avea vreun interes?!), tu care faci pe altii gunoaie, pe cand anonimul care a comentat in 23 noiembrie zicea ca i s-a parut pana acum atitudinea lui Zamfir de pana acum ca oricum toti eram gunoaie, iar el gunoierul sef, tatal nostru, meseriasul...
    Si cel care a facut blogul se pare ca e un NEMERNIC, ca si noi astialalti, care traim pe Pamant.
    Dar, in fine, nu asta era problema. Stim ca toti suntem NEMERNICI! Insa cel mai nemernic nu cred ca e cel care arata nemernicia altuia, folosindu-se si de argumente, ci cel care vrea sa isi ascunda NEMERNICIA si ii face pe altii nemernici, fara a avea macar argumente.
    Felicitari tuturor oamenilor care au un raspuns simtit si au avut o pozitie omeneasca, in functie de experienta lor personala, fara in al injura cu nimic nici pem Zamfir, nici pe asa-zisul autor al acestui blog nou.
    Condoleante celor care isi exprima limbajul suburban in continuare, si incearca sa manipuleze opinia publica pentru a nu pleca urechea la unele adevaruri care ies la iveala.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu cred ca ar trebui sa ii fie rusine celui care arata nedreptatile si facaturile stridente, saritoare in ochi. Cred, mai degraba, ca trebuie sa se rusineze tocmai cei care au comis acele nerusinari, insa acum nu mai au barbatia sa si le asume, oprindu-se doar la a improsca cu noroi. La fel, sa le fie rusine tuturor care injura intr-un mod cu totul reprobabil.
    Cei care sunteti oameni de caracter, citind comentariile va veti da seama, in profunzime, de ceea ce se intampla si am credinta ca nu veti pleca urechile la injuriile celor vizati si amenintati de aflarea adevarului sau suporteri jalnici a unei tabere manjite deja cu noroi de ani intregi.
    Pentru inceput am crezut ca acest blog e mustrarea de constiinta a controversatului Zamfir. Insa comentariile de mai sus, au risipit orice umbra de indoiala – mai mult, au intarit imaginea adevaratului Zamfir. Imi pare rau, Zamfire, ti-as fi acordat felicitarile mele si stima mea daca erai in stare sa iti accepti criticile si sa iti para rau pentru toate cele pe care le-ai facut. Aveai sansa sa fii un om nou astazi! Acum, nu mai ramane decat sa te compatimesc. Nu doresc nici dusmanilor mei (daca am vreunul) sa aiba parte de asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  13. Spiridusul de pe umarul Zamfirului2 decembrie 2010 la 12:57

    Sa fim seriosi... Ideea acestui blog este una geniala. :) Keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bre, spiridusule, nu faci bine.
    O sa te acuze ca esti autorul blogului acesta, si o sa iti urmareasca IP-ul. O sa ia si un girofar, sa aiba prioritate pe internet, sa iti poate gasi ip-ul si sa te captuseasca.
    Nu mai scrie urat despre lup.
    Mai bine pazeste oile, ca lupu nu se sperie cu doua vorbe acolo.
    Hai, noroc cu oile. Eu sunt un lup prietenos, nu iti pun ganduri rele, ma hranesc cu delicatese.

    RăspundețiȘtergere